Venicold Gel ✔️ [2024] Iskustva, Prevara? Hrvatska,cijena,Forum, ljekarna

Venicold Gel ✔️ [2024] Iskustva, Prevara? Hrvatska,cijena,Forum, ljekarna

September 13, 2023 0 By Dr Vedran Fabijanović-Velagić

Venska bolest je krovni pojam za širok raspon bolesti koje zahvaćaju venski sustav u tijelu. Venski sustav je mreža vena odgovornih za transport krvi natrag u srce. Bolesti vena pogađaju mnoge dijelove ljudskog tijela. Najčešće, međutim, zahvaćaju noge.

Najčešće bolesti vena su:

Obično se javljaju u nogama. Bol, težina u nogama, otekline i promjene na koži mogu biti uzrokovane proširenim venama.

Tromboza nastaje kada se u venama stvaraju krvni ugrušci. Ugrušci mogu biti opasni ako se otrgnu s mjesta, uzrokujući plućnu emboliju i moždani udar.

Okluzija dubokih vena (DVO): Duboke vene mogu postati sužene ili začepljene, uzrokujući oticanje, bol, trombozu itd.

Čirevi na nogama: poremećaji vena mogu dovesti do čireva na koži. Najčešće se javljaju oko gležnjeva. To su rane koje teško zacjeljuju i mogu biti bolne.

Upala vena (flebitis) može uzrokovati oticanje i bol.

Liječenje bolesti vena uključuje promjene načina života kao što su tjelesna aktivnost i izbjegavanje dugotrajnog stajanja i sjedenja. Također može uključivati ​​liječenje lijekovima, kiruršku intervenciju ili posebne kompresijske čarape.

Obratite se svom liječniku ako osjetite bilo kakve simptome ili ste zabrinuti za svoj venski sustav ili noge.

Ove izdužene i često zakrivljene vene javljaju se uglavnom u potkoljenicama.

To je rezultat slabih stijenki vena i nefunkcionalnih zalistaka koji reguliraju protok krvi u srce. Krv se nakuplja u venama, zbog čega one postaju šire i zakrivljenije. Najčešći venski problem su proširene vene.

Simptomi proširenih vena uključuju:

 • Vene su vidljive i često su ljubičaste ili plave boje
 • Bol ili osjećaj težine u nogama
 • Oticanje nogu je uobičajeno, osobito na kraju dana
 • Proširene vene mogu svrbjeti ili peći
 • U uznapredovalim slučajevima, promjena boje i ulceracije kože oko proširenih vena
 • Prisutnost proširenih vena može uzrokovati ozbiljnije zdravstvene probleme, uključujući vensku trombozu ili čireve na nogama

Proširene vene mogu se liječiti promjenama načina života kao što je izbjegavanje dugotrajnog stajanja i sjedenja, nošenja kompresivnih čarapa, pa čak i liječenjem lijekovima ili operacijom ako su ozbiljne.

Ako osjećate simptome proširenih vena, bilo bi dobro posavjetovati se sa svojim liječnikom kako biste odredili najučinkovitije liječenje.

Venicold Gel ima protuupalna i regenerirajuća svojstva te pruža vazoprotekciju kod proširenih vena. Sadrži prirodne sastojke kao što su esteri, biljni i biljni ekstrakti te drugi biljni i biljni ekstrakti.

Redovita uporaba gela poboljšava izgled kože i smanjuje otekline.

Venicold Gel – učinci. Djeluje li stvarno?

Venicold Gel ima konzistenciju gela. Odlikuje se jedinstvenom kombinacijom djelatnih tvari, bez kontraindikacija i dugotrajnim pozitivnim učincima.

Tijekom prvih sedam dana smanjuju se otekline i bolovi u nogama. Povećava se cirkulacija krvi, smanjuju se otekline i sprječava začepljenje nogu.

Venicold gel djeluje odmah nakon nanošenja. Nakon jednog do dva tjedna redovite upotrebe primijetit ćete prve rezultate.

Postoje dva učinka:

 • Otok i bol se povlače
 • Vene nestaju s površine i vene se pojavljuju iznad površine kože.
 • Jačanje zidova vena
 • Koža na donjim udovima se poboljšava
 • Povećana trofičnost tkiva

Venicold Gel – sastav, doziranje, nuspojave

Venicold Gel mast mogu koristiti osobe svih dobnih skupina. Na etiketi proizvoda navedeni su samo prirodni sastojci. Učinkovitost proizvoda ovisi o pažljivo odabranoj mješavini aktivnih sastojaka.

Potpuni popis sastojaka Venicold gela može se pronaći na službenoj web stranici Venicold gela.

Na službenim stranicama Venicold Gel masti nalaze se podaci o mogućim nuspojavama, kao i upute za uporabu.

Venicold Gel recenzije mišljenja

Mišljenja stručnjaka na medicinskim forumima i stranicama o zdravlju su pozitivna. Proizvođač je proveo niz kliničkih ispitivanja prije uvođenja ovog proizvoda na tržište.

Prikupili smo informacije o proizvodima iz raznih izvora, uključujući testere i korisnike.

Pozitivne kritike mogu se pronaći na internetu. Više od 80 posto kupaca navodi olakšanje od oticanja nogu i večernjeg umora.

Gel također ublažava bolove i poboljšava pokretljivost. Venicold gel toplo preporučuju žene koje imaju problema s proširenim venama. Ovaj proizvod nije ograničen dobi ili receptom.

Postaje sve popularniji među korisnicima. Venicold gel je vrlo učinkovit, što potvrđuju mnogi njegovi korisnici. Ova mjera promijenila je živote mnogih ljudi. Prije isprobavanja proizvoda važno je poslušati tuđa iskustva.

Evo nekih mišljenja koje sam pronašao na internetu:

Nikada nisam naišao na proizvod koji je tako brzo i učinkovito izliječio moj problem proširenih vena. Venicold gel spasio me gnjavaže oko operacije ili drugih invazivnih zahvata. Sada imam zdrave, lake noge.

 

U dobi od 30 godina pojavile su mi se prve proširene vene na nogama. Venicold Gel mi je pomogao. Venicold gel je bio jedini proizvod koji mi je pomogao. Koristim ga dva mjeseca i oduševljena sam rezultatom.

 

Radim fizički posao. Svi članovi moje obitelji imaju proširene vene na nogama. Liječnici su mi rekli da zanemarim ovaj problem jer su proširene vene na mojim nogama samo kozmetičke. Venicold gel mi je preporučila sestra. Probala sam i uspjelo je!

Venicold Gel cijena – Gdje kupiti

Venicold Gel se može naručiti online samo na službenoj web stranici Venicold Gel. Ne prodaje se u stacionarnim trgovinama, internetskim ljekarnama ili drogerijama. Dostupan je na službenim stranicama proizvođača.

Ovo je poveznica na službenu web stranicu proizvođača.

Venicold Gel

Kupite sada Venicold Gel sa 50% popusta!
Promocija vrijedi do: 20.04.2024 23:59
Pažnja! Zbog ograničenog broja primjeraka, promocija traje ograničeno vrijeme.