Carattia Cream ✔️ [2024] Iskustva

Carattia Cream ✔️ [2024] Iskustva

January 9, 2023 0 By Dr Vedran Fabijanović-Velagić

Koža je građena od vezivnog tkiva koje joj daje čvrstoću, fleksibilnost i elastičnost. Glavni sastojci su kolagen, odnosno duga vlakna sastavljena od elastina, koji čini samo 5% težine kože. Koža je građena od elastina i kolagena koje proizvode stanice zvane fibroblasti. Bore se pojavljuju zbog loše kvalitete kože. Koža stari zbog unutarnjih i vanjskih čimbenika. Oba procesa dovode do remodeliranja kože, koja postaje tanja, zategnutija i manje elastična. Kako starimo, naša koža postaje suša. Razlog tome je smanjenje razine lipida u koži koji poboljšavaju hidrataciju. Gubitak kolagena, elastina i hijaluronske kiseline u vanjskom sloju matriksa uzrokuje kliničke znakove starenja poput bora, mlitavosti i gubitka elastičnosti.

Bore su rezultat stanjivanja kože i stvaranja praznina, također poznate kao površne ili duboke bore. Taj je proces povezan sa stanjem kože u određenoj dobi. Kada smo mladi, naša koža je debela i elastična. Sve se mijenja s vremenom. Bore koje se pojavljuju na koži jedan su od prvih i najvidljivijih znakova starenja kože. No, na tržištu postoje proizvodi koji ga znatno smanjuju. Jedna od njih je švicarska krema Carattia Cream. Bore se mogu pojaviti na licu zbog kontrakcije mišića. One bore koje su vidljive kada se mišići lica skupe nastaju od smijanja, plača ili mrštenja. Koža je oslabljena zbog čimbenika koji je oštećuju, a bore su ojačane. Ne čudi da su bore najviše pogođene borama. Također zahvaćaju područje između obrva, kao i čelo. Treći znak starenja je opuštena koža, koja je uzrokovana zakonom gravitacije. Najčešće se javlja oko očiju, vrata i obraza. Najvažniji razlog njihove pojave je spori gubitak aktivnosti žlijezda lojnica, što znači da se koža ne može pravilno hidratizirati. Posljednja vrsta bora je posljedica strukturnog oštećenja. To je određeno promjenama u genetskom kodu stanica kože. Može biti posljedica pretjeranog izlaganja UV zračenju.

Carattia Cream – djelovanje

Carattia krema protiv bora stvorena je kao puno pristupačnija i sigurnija alternativa injekcijama hijaluronske kiseline i drugih tvari. Formula se temelji na lako probavljivim, prirodnim sastojcima. Carattia krema sadrži mikročestice 24-karatnog zlata koje opuštaju mišiće lica što je odmah vidljivo kao efekt zatezanja kože – bore nestaju, a na kraju i potpuno. Inovativni DHMC kompleks blokira izlučivanje tvari koje sudjeluju u degeneraciji kože, a također povećava proizvodnju kolagena i elastina koji su mikrostruktura stanica kože. Smanjenje mimičkih bora zahtijeva i smanjenje otoka koji se najčešće javljaju oko očiju. Znanstvena istraživanja su pokazala da aktivni sastojci Carattia kreme redovitom uporabom vidljivo smanjuju vidljivost mimičkih bora.

Carattia Cream – Kako koristiti? Sastav, nuspojave

Prema podacima proizvođača, na optimalne rezultate trebat ćete pričekati oko mjesec dana, no mnoge su ih žene primijetile nakon nekoliko dana korištenja. Važno je napomenuti da sve ovisi o napredovanju procesa starenja i redovitoj uporabi. Nije potrebno spominjati da je Carattia krema vrlo učinkovita i jeftina alternativa opasnim kirurškim zahvatima. Iako učinci korištenja Carattia kreme nisu trenutni, izbjegavamo dugotrajan, bolan oporavak, a smanjujemo i vjerojatnost komplikacija. Nisu dokazane nuspojave pri korištenju Carattia kreme. Ako vas zanima puni sastav Carattia kreme, možete ga pronaći na službenim stranicama proizvođača.

Carattia Cream- Upoznajte mišljenja. Recenzije proizvoda

Učinkovitost Carattia kreme potvrđena je mnogim kliničkim studijama; studije su dokazale učinkovitost kreme. Testiran je na ljudima svih dobnih skupina. Carattia krema jednako učinkovito djeluje na zrelu i oštećenu kožu kao i na mladu, osjetljivu kožu. To je poput zaštitne barijere između vašeg lica i surovog okoliša, kao i procesa koji mijenjaju izgled zbog starosti. Potvrda tome i zadovoljstvu kupaca može se naći na raznim društvenim mrežama, grupama ili forumima o borama, pa čak i na medicinskim stranicama na kojima su stručnjaci recenzirali Carattia kremu. Ako ste znatiželjni, u nastavku smo uključili neka mišljenja o Carattia kremi:

Nakon tjedan dana moji podočnjaci su nestali, a do kraja mjeseca su nestale i moje užasne “vranine šape”. Još uvijek čekam konačne rezultate, ali preporučujem da isprobate sami.

Kriza u mom životu prošla je zahvaljujući kremi Carattia. Nakon 2,5 mjeseca korištenja izgledam 5 godina mlađe. Ovo je prekretnica u mom životu.

Carattia Cream – Gdje kupiti? Koliko košta?

Carattia Cream je inovativna krema koja se može kupiti samo putem službene web stranice proizvođača. Moguće je da će se u budućnosti naći iu ljekarnama, no suradnja još nije uspostavljena. Najbolja stvar kod online naručivanja lijekova je to što ne morate stajati u redu u ljekarni. Narudžbu možete dobiti na kućnu adresu isti dan. Čuvajte se drugih prodajnih stranica jer mogu sadržavati opasan sadržaj i oduzeti vam novac. Ispod je poveznica na službenu web stranicu proizvođača: 

Carattia Cream

Iskoristite ovu iznimnu priliku i naručite Carattia Cream po povoljnoj cijeni! Carattia Cream je dostupan na službenoj stranici proizvođača.
Promocija traje do: 20.04.2024 23:59
S obzirom na potrošnju zaliha, promocija je vremenski ograničena.