“RISE AND SHINE” – degustiraj, razbudi se i pokreni!

Proljeće je stiglo. Divno je ujutro probuditi se i iskočiti iz kreveta! Odjuriti u dan, pun mogućnosti, obasjan suncem i toplinom znajući da je najbolji dio godine pred nama.

Nažalost, jednako optimistično nije onima koji osjećaju proljetni umor, iscrpljeni su, ne mogu otvoriti oči kad se aktivira budilica, a još manje se mogu pokrenuti. Ako se nalaziš u ovoj kategoriji, vrijeme je za buđenje iz zimskog sna!

Ovog travnja pripremili smo zajedno s našim partnerom Tvornica Zdrave Hrane promotivnu akciju RISE AND SHINE.

Od 8. do 20. travnja, od 16h do 21h, kreće “RISE AND SHINE” – DEGUSTIRAJ, RAZBUDI SE I POKRENI!

Svaki dan u adidas Sports Studiu možeš degustirati prozivode koji potiču metabolizam i sagorijevanje masti, uklanjaju toksine i energiziraju, tako povećavaju fizičku izdržljivost – MATCHA PRAH, PUKKA REVITALIZE ČAJ, MACA.

Ovi čisti organski prozivodi, sadrže Fair Trade certificirane sastojke, a u uz filozofiju indijske Ayurvede potaknuti će sigurno i tvoj organizam!

Nakon degustacije pridruži nam se na besplatnom treningu! Odaberi bilo koji progam iz rasporeda, i razbudi svaki mišić! Trening će te osnažiti, poboljšati raspoloženje i opće zadovoljstvo sobom! Ako ne znaš što izabrati prijavi se za savjetovanje na [email protected].

Posjetiš li prodavaonicu zdrave hrena Vlaška 24 (Tvornica Zdrave Hrane) u ovom periodu čeka te iznanađenje i članarina s posebnim pogodnostima za upis u naš Studio!

Tvoje zdravlje i dobar osjećaj tvoje su najvažnije obaveze! Prehrana, dodaci prehrani, tjelovježba jedan su od osnova dobrog zdravlja! Sve drugo kasnije možeš jednostavno i lako.

Čekamo te


Klikni na sliku!