Zapaprimo celulitu – zajedno!

Svaka žena voli se dobro osjećati u svojoj koži. Ako si ove zime zaboravila na svoje tijelo i njegove potrebe – ne brini!

Melvita i adidas Sports Studio, udružili su svoje snage kako bi tvoje tijelo ponovo zablistalo!

Stručnjaci Melvite, pioniri organske kozmetike, pobrinuli su se da zapapriš svom celulitu! Na edukativnoj radionici “Lijepa i dok vježbam” doznat ćeš zašto je baš ekstrakt ružičastog papra s otoka La Réunion glavni adut tvoje kože ovog proljeća! Upoznat ćeš važne korake koji će potaknuti mikrocirkulaciju, otkloniti nečistoće i poboljšati teksturu kože kako bi koža zablistala, te izgledala ljepše, glatkije i mekše. Promjena tijela na bolje kreće s detaljima njege koje ćeš doznati, te tako na nov, zdraviji način znati njegovati tijelo!

U drugom dijelu ove mirisno-aktivne radionice fitness trenerice adidas Sports Studia održat će kratki trening s najboljim vježbama koje snaže i jačaju mišiće nogu i stražnjice. Izazovi svoje trenutno stanje s trenericama Studia i otkrij pravi način kako vježbati za postizanje svog fitness cilja brzo i efikasno!

Pozivamo te na radionicu “Lijepa i dok vježbam”, u subotu, 04.05. u 11:30h u adidas Sports Studio jer pripremili smo savjetovanje, trening ali i nagrade za sve sudionice.

Po prvi put u Hrvatskoj održat će se ovakva mirisno-aktivna edukativna radionica koja jača samopouzdanje, ali i raspoloženje. Rezerviraj zato svoje mjesto i ponovo nađi svoj dobar osjećaj!

Melvita, vrhunska francuska organska kozmetika te adidas Sports Studio sa svojim educiranim i vrhunskim trenerima jačaju tvoje znanje o tijelu kako bi novim, kreativnim i zabavnim pristupom promijenila sebe i svoj svijet! Vrati se u fit formu brzo, efikasno i mirisno – uz nas.

Zahvaljujemo se pokroviteljima – medijski nas prati Naturala.hr, te zaduženi za degustacijski dio Gelatima D’Oro.


Klikni na sliku!