Drama fitness – budi FIT u 40 dana – prehrana i trening zajedno!

Ako te hvata panika radi ljeta i ljetnih outfit kombinacija – ne brini jer još nije kasno! Ne trebaš postati drama kraljica, već baš suprotno – najbolja verzija sebe u 40 dana! Ostvari više snage, zategnuto tijelo, fantastičan osjećaj i samopouzadanje uz nas!

Evo nekoliko riješnja za brzo i efiksano vraćanje u fit formu. Garantiramo gubitak minimalno 5kg – da, barem toliko, ALI igramo prema našim pravilima! A ona su:

  1. BODY ON FIRE – ili tvoje tijelo vrišti jer radit ćemo treninge za noge, trbuh, ruke, …sve i na najjače!

Kombinacija grupnih programa izabranih nakon savjetovanja s tobom, pomoći će u redukciji kilograma i formiranju tijela. Vježbanje minimalno 5 dana u tjednu!

U danu odmora i obnove biraš pilates, jogu ili lagano hodaš po kvartu.

Na svim grupama treneri će biti fokusirani na tvoj rezultat! A samo rad, tempo, disciplina i fokus vode ka cilju!

  1. FITNESS MENU – iz kuhinje Drama bara stiže ti posebni menu- kreiran s pažljivo biranim namirnicama visoke nutritivne vrijednosti (visok udio bjelančevna i vlakna, prigodan čak i za one na Keto dijeti), ali niske kalorijske vrijednosti! Fitness menu nije hir, jer Eat smart ili jesti pametno danas je potreba!

ALI to nije sve, jer taj obrok stiže na tvoju lokaciju!

Prehrana je ključ zdravlja i fit linije, tako će ovi fini obroci podržati fizički trening, obnovu misića i jačanje!

Dodatna motivacija za sve!

  • Drama bar poklanja ti 10% popusta za narudžbu više od 2 obroka tjedno!
  • A uz narudžbu SVAKOG Fitness menu-ja ostvaruješ i posebno povoljne uvjete članstva u adidas Sports Studiu! Popusti se ne mogu zbrajati, no možeš ih pokloniti prijateljici, jer uz Fitness partnericu napredovati ćeš u društvu zabavnije i lakše!

Redovito vježbanje, kombinacija treninga, motivacija trenera adidas Sports Studia i Drama bara u prehrani podržati će te u tvom cilju – a cilj je dočekati ljeto (a kasnije i zimu) u najboljoj mogućoj formi!

Neće biti lako, niti obećavamo milost u treningu, ali snaga i izdržljivost, dobar osjećaj stvaraju se upornošću i radom!

Drama fitnessu možeš se pridružiti od 28.5. do 15.6.19., a u 40 dana moguća je luda osobna promjena! Ostvari svoj cilj i kreni na more s fantastičnim osjećajem zadovoljstva!

Prijave i pitanja slati na [email protected], a za Fitness menu i upite o dostavama nazovite 091/1326 863.

DRAMA FITNESS tvoje je riješenje ovog lipnja za FIT liniju i dobar osjećaj!


Klikni na sliku!